Hvordan kan du hjælpe?

Vi har brug for medlemmer, så vi kan samle penge ind til vores projekter, og så vi kan søge støtte fra andre organisationer. Det koster 100 kr om året (50 kr for studerende) at være medlem, og du kan melde dig ind nederst på siden. Hvis du har lyst til at give en hånd med i foreningens arbejde, kan du også ansøge om at blive frivillig. 


Hvad laver vores frivillige?

I Dansk Afghansk Humanitær Forening har vi frivillige, der hjælper med at finde brugte møbler og lave aftaler om afhentning. Derefter har vi et team, der rykker ud og henter møblerne og læsser dem af til opbevaring. Senere skal de læsses i en container, hvor det er særdeles vigtigt, at det bliver pakket så tæt som muligt. Herudover har vi frivillige, der hjælper med marketing, IT og kommunikation med vores samarbejdspartnere.


Hvilke kompetencer har vi brug for?

Som sådan er der ingen specifikke kompetencer, vi søger. Alle der har lyst til at give en hånd med er hjerteligt velkomne. Gå på mod, flid og pålidelighed er vigtigere end tidligere erfaring. Skulle du have ekspertise inden for et område eller nogle gode kontakter, er dette naturligvis også kærkomment og en god ting at notere i din henvendelse.


Hvordan bliver man frivillig?

Det eneste du skal gøre, er at udfylde mail-formularen nederst på siden. Her er det en god idé (men ikke et krav) at skrive lidt om motivationen for at blive frivillig, hvad du har lyst til at arbejde med, hvor meget tid du har lyst til at bruge samt hvad du tænker, du kan bidrage med til foreningen. På denne måde kan vi sikre, at vi finder den helt rigtige opgave til dig. For at være frivillig, skal man være medlem af foreningen. Man kan melde sig ind samtidig med, at man ansøger om at blive frivillig.


Hvad koster det?

Studerende: 50 kr årligt

Folk i arbejde: 100 kr årligt

Familier: 150 kr årligt


Betaling foregår ved bankoverførsel til følgende konto:

Reg. nr: 9006

Kontonr: 1305684437


Medlemsåret starter d. 1. juni hvert år. 


 
 
 
 
 
Almindeligt medlem
Frivillig
 
 
 
 
Ja
Nej
Ved ikke
 
Ja, jeg giver samtykke
 
Ja
Nej